Hvordan abonnere på å motta nye innlegg direkte til din epost-adresse?

Kjære lesere! Jeg setter stor pris på at dere velger å abonnere på å motta nye innlegg direkte til deres epost-adresse. Takk for at du gjør det! Har du ikke gjort det ennå, kan du abonnere NÅ rett etter at du har lest informasjonen nedenfor icon smile Hvordan abonnere på å motta nye innlegg direkte til din epost adresse?

Grunnen til at jeg skriver  «hvordan abonnere»-artikkelen er at jeg stadig oppdager følgende når jeg sjekker oversikten over mine abonnenter:

printscreen abonnement Hvordan abonnere på å motta nye innlegg direkte til din epost adresse?

Det er trist å vite at noen har ønsket å motta mine nye innlegg direkte til e-post, men har ikke aktivert sitt abonnement icon sad Hvordan abonnere på å motta nye innlegg direkte til din epost adresse? I denne lille instruksjonen vil jeg kort vise hvordan man får det til icon smile Hvordan abonnere på å motta nye innlegg direkte til din epost adresse?

Uansett om du bruker:

  • «Abonner»-linken i selve blogginnlegget,
  • Dette feltet til høyre i sidebaren: printscreen abonnement 2 Hvordan abonnere på å motta nye innlegg direkte til din epost adresse?

eller

  • Dette feltet nede i hvert blogginnlegg:printscreen abonnement 3 1024x265 Hvordan abonnere på å motta nye innlegg direkte til din epost adresse?

havner du på denne siden etter at du har fylt ut din epost-adresse: feedburner Hvordan abonnere på å motta nye innlegg direkte til din epost adresse?

Etter at du har fylt ut kodeordet (som vist på bildet ovenfor) og trykket på «Complete Subscription Request», får du se denne bekreftelsen – «Your request has been accepted!»:5 Hvordan abonnere på å motta nye innlegg direkte til din epost adresse?

NB! Etter dette er det veldig viktig å sjekke eposten og lete etter dette brevet (det kan hende at brevet havner i spamboksen, så sjekk den også!). Brevet er fra FeedBurner Email Subscription og heter «Aktiver ditt email-abonnement på www.detsmartebarnet.com – nettsiden for foreldre som gir sine barn muligheten for å lære mye gjennom lek»:

brev aktiver ditt abonnement 1024x26 Hvordan abonnere på å motta nye innlegg direkte til din epost adresse?

I dette brevet finner du linken som du må trykke på for å bekrefte ditt abonnement:confirmation email 1024x612 Hvordan abonnere på å motta nye innlegg direkte til din epost adresse?

Da får du beskjed «Email Subscription Confirmed!», alt er i orden og du vil nå motta nye innlegg direkte til din epostadresse!

Takk for at du har lest denne instruksjonen og håper at jeg snart ser status «Active» ved siden av din epost-adresse! icon smile Hvordan abonnere på å motta nye innlegg direkte til din epost adresse? ABONNER!

Med vennlig hilsen, DSBs Mamma.