Hvordan abonnere på å motta nye innlegg direkte til din epost-adresse?

Kjære lesere! Jeg setter stor pris på at dere velger å abonnere på å motta nye innlegg direkte til deres epost-adresse. Takk for at du gjør det! Har du ikke gjort det ennå, kan du abonnere NÅ rett etter at du har lest informasjonen nedenfor :)

Grunnen til at jeg skriver  “hvordan abonnere”-artikkelen er at jeg stadig oppdager følgende når jeg sjekker oversikten over mine abonnenter:

Det er trist å vite at noen har ønsket å motta mine nye innlegg direkte til e-post, men har ikke aktivert sitt abonnement :( I denne lille instruksjonen vil jeg kort vise hvordan man får det til :)

Uansett om du bruker:

  • “Abonner”-linken i selve blogginnlegget,
  • Dette feltet til høyre i sidebaren:

eller

  • Dette feltet nede i hvert blogginnlegg:

havner du på denne siden etter at du har fylt ut din epost-adresse:

Etter at du har fylt ut kodeordet (som vist på bildet ovenfor) og trykket på “Complete Subscription Request”, får du se denne bekreftelsen – “Your request has been accepted!”:

NB! Etter dette er det veldig viktig å sjekke eposten og lete etter dette brevet (det kan hende at brevet havner i spamboksen, så sjekk den også!). Brevet er fra FeedBurner Email Subscription og heter “Aktiver ditt email-abonnement på www.detsmartebarnet.com – nettsiden for foreldre som gir sine barn muligheten for å lære mye gjennom lek”:

I dette brevet finner du linken som du må trykke på for å bekrefte ditt abonnement:

Da får du beskjed “Email Subscription Confirmed!”, alt er i orden og du vil nå motta nye innlegg direkte til din epostadresse!

Takk for at du har lest denne instruksjonen og håper at jeg snart ser status “Active” ved siden av din epost-adresse! :) ABONNER!

Med vennlig hilsen, DSBs Mamma.