Billige bøker året rundt!

by on 05/14/2012

Kjære lesere! Jeg er tilbake :) Har ikke skrevet på en måned – jeg hadde mine grunner til dette, men nå ser det ut som jeg har bedre tid og vil klare å skrive denne bloggen parallelt med andre ting :) Jeg må innrømme at jeg har savnet bloggskrivingen og deres kommentarer!

I dette innlegget vil jeg skrive om mine to favorittbokhandler der jeg stadig kjøper billige bøker for barn. Dette innlegget er ingen betalt reklameinnlegg, kun mine personlige anbefalinger og tips om gode barnebøker og spill som finnes på det norske markedet.

BILLIGE BØKER ÅRET RUNDT :)

Jeg fikk idéen om å skrive om diverse salg hos ARK og NOTABENE i desember. Så tenkte jeg: “Det er sikkert kun salg i desember”… Januar – salg! Februar – salg! Mars – fortsatt salg! :)

For ca. 2 mnd. siden kjøpte jeg flere gode spill på salg hos disse to bokhandlene. For ca. 1 mnd. siden tenkte jeg at jeg burde skrive et innlegg at det er stadig flere gode barnebøker på salg hos dem, men da hadde jeg en pause i bloggskrivingen :) Og nå er vi i mai, og det er fortsatt mulig å kjøpe gode billige bøker for barn hos dem! 

Jeg stikker innom disse to bokhandlene hver uke og ser hva er på salg denne uken…For ca. en uke siden så jeg at NOTABENE har nå “1/2 pris av 1/2 pris”-salg. I sin tur har ARK også salg på en del gode barnebøker. I love ARK and NOTABENE !!! :) Salg året rundt – dette har jeg sansen for! :)

Og nå…en liten oversikt over bøkene og spillene jeg har kjøpt:

- Fantastisk serie om musen Matilde – 5 bøker:

  • Musen Matilde snekrer
  • Musen Matilde på fisketur
  • Musen Matilde tegner dyr
  • Musen Matilde og hjemmeleksen
  • Musen Matilde ser på stjernene

DSBs nye favoritt! :) Serien som inviterer barn (3-4-5 år) til å delta i lesingen ved å peke på bilder og på denne måten lese SAMMEN med en voksen. Bøkene om musen Matilde passer også perfekt for små barn som kan lese selv – skriften er stor, historiene er interessante og passe lange. Flott serie!

PÅ SALG HOS NOTABENE NÅ! (så dette sist forrige fredag 11.mai) – 1/2 pris av 1/2 pris, dvs. ca. 40 kr pr. bok :)

Legger ved flere bilder:

-Barnas Verdensatlas:

Med våre temauker og “reiser” rundt i verden er dette en meget nyttig og nødvendig bok! :) Vi kan jo se på bildene i den selv om den er beregnet for større barn :) PÅ SALG HOS ARK NÅ! – 79 kr!

Det kommer forresten flere temauker etterhvert. Jeg har begynt å beskrive vår “reise” til Afrika, men vi har allerede “vært” i Antarktis og Australia :) Så følg med! Jeg anbefaler å abonnere på å motta nye innlegg direkte til din epostadresse!

-Den store lekeboken - flott samling med beskrivelser av alle slags mulige leker: selskapsleker, uteleker, aktiviteter inne o.l. PÅ SALG HOS ARK NÅ! – 79 kr!

-Astrid Lindgren “Pippi Langstrømpe” og “Emil fra Lønneberget” – flott samling med alle Pippi- og Emil-historiene for lesing til større barn. PÅ SALG HOS ARK NÅ! – 149KR!

Det er flere bøker på salg, bl. a. historien om båten Elias (på salg hos Notabene nå 1/2 pris av 1/2 pris) og andre gode barnebøker. Jeg vil gjerne publisere dette innlegget ikveld og for å skrive det ferdig fort vil jeg nedenfor unnlate beskrivelser og kun legger ved bilder:

Håper innlegget er nyttig :) Og til slutt som vanlig, vil jeg si at dersom du synes at innlegget inneholder språklige feil og uklarheter, vil jeg be deg om å lese min velkomsthilsen. :)

Vi snakkes!

 

DSBs MAMMA

P.P.S. Likte du innlegget ovenfor? Jeg anbefaler deg å abonnere på å motta nye innlegg direkte til din e-post for å ikke gå glipp av nye idéer, aktiviteter, lek og andre nyheter.

{ 5 comments… read them below or add one }

Елена May 14, 2012 at 17:24

Så flotte bøker! ))

Reply

Marina May 15, 2012 at 21:55

Jeg bruker også Ark mye, I morgen skal ditt! :)

Reply

DSBs mamma May 22, 2012 at 09:12

Takk for deres kommentarer! Jeg var på Notabene og Ark igår (21.mai 2012) – det er fortsatt mange gode barnebøker (og andre bøker) på salg :)

Reply

Marianne August 4, 2015 at 23:34

Hei. Jeg har lett overalt etter disse bøkene ! Har ei som elsker den ene vi arvet. Vil du vurdere å selge de ? Jeg betaler gjerne igjen det du ga for dem ! Håper på en mail :) mvh Marianne 

Reply

DSBs MAMMA August 27, 2015 at 20:19

Hei, Marianne! Disse bøkene har jeg for lengst solgt for å frigjøre litt plass til nye :)

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: