Lær å danse hjemme! Del 2. To ekstra dansefavoritter fra det store utlandet!

by on 01/25/2012

Hei! I ett av mine tidligere innlegg skrev jeg om hvordan vi arrangerte barnedisko hjemme. Barn kan lære å danse ved å se på dansevideoer, noen av disse videoene er bedre egnet for dette formålet enn andre. Jeg beskrev null, både norske og utenlandske. Litt senere oppdaget jeg at jeg glemte å nevne to andre store favoritter :) Så i dette innleggget vil jeg legge til to ekstra videoer som kan brukes for å lære å danse hjemme, samt vise noen utrolige unge dansere.

LÆR Å DANSE HJEMME! DEL 2.

Som jeg skrev tidligere får større barn (4+) større utbytte av å prøve å kopiere bevegelser fra disse dansevideoene enn toåringer. Likevel til og med små barn (2+) kan finne på å etterape dansebevegelser. M.a.o. de kan ha det gøy ved å danse!

null

EKSTRA DANSEFAVORITT 1 – HOKEY POKEY:

Som du ser av videoen er bevegelsene veldig enkle:


På tide å sette på musikk og danse! :)


EKSTRA DANSEFAVORITT 2 – MACARENA:


Og som jeg har lovet ovenfor vil jeg også vise disse utrolige unge danserne. Se hva jeg fant på Youtube! :)

 

 

 

 

 

God fornøyelse! Vi snakkes!

P.S. Om du synes innlegget mitt inneholder språklige uklarheter, grammatiske feil o.l., vær så snill og les min velkomsthilsen!

 

DSBs MAMMA

P.P.S. Likte du innlegget ovenfor? Jeg anbefaler deg å abonnere på å motta nye innlegg direkte til din e-post for å ikke gå glipp av nye idéer, aktiviteter, lek og andre nyheter.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: