Leo’s Lekeland – datterens nye favorittsted!

by on 03/16/2013

Hei, alle sammen! Dagens innlegg blir kort. Jeg vil bare dele noen bilder med dere fra besøket til stedet som vi har oppdaget i 2013 – Leos Lekeland! Selv om vi har vært der kun 2 ganger, var begge gangene DSB fra seg av glede over å være der, og nå snakkes det mye hjemme om at hun vil gå dit på bursdagen sin, så jeg tør påstå at stedet er blitt hennes nye favorittsted!leos lekeland Leos Lekeland  datterens nye favorittsted!

LEOS LEKELAND OSLO – DATTERENS NYE FAVORITTSTED!

I dette innlegget som ellers i kategorien «Opplevelser i Oslo og andre steder» skriver jeg kun om våre egne personlige opplevelser, erfaringer, tanker o.l.

Så her er bilder fra vårt første besøk til Leos Lekeland:

Datteren min slippes løs icon smile Leos Lekeland  datterens nye favorittsted!

leos lekeland oslo 3 877x1024 Leos Lekeland  datterens nye favorittsted!

Alt skal utforskes! icon smile Leos Lekeland  datterens nye favorittsted! leos lekeland 4 1024x793 Leos Lekeland  datterens nye favorittsted!

leos lekeland 5 888x1024 Leos Lekeland  datterens nye favorittsted!

leos lekeland 1024x935 Leos Lekeland  datterens nye favorittsted!

Det skal klatres overalt!leos lekeland 6 1024x826 Leos Lekeland  datterens nye favorittsted!

leos lekeland oslo 2 722x1024 Leos Lekeland  datterens nye favorittsted!

Det skal sklis icon smile Leos Lekeland  datterens nye favorittsted! sklie leos lekeland 1024x754 Leos Lekeland  datterens nye favorittsted!

Alle tunnelene skal utforskes!tunnel leos lekeland 1024x520 Leos Lekeland  datterens nye favorittsted!

Det skal hoppes!trampoline leos lekeland 816x1024 Leos Lekeland  datterens nye favorittsted!

Det skal sykles icon smile Leos Lekeland  datterens nye favorittsted! sykkel leos lekeland 1024x700 Leos Lekeland  datterens nye favorittsted!

Du kan se hva annet barna kan gjøre, samt all praktisk informasjon om Leos Lekeland på deres egen nettside:  Leos Lekeland Oslo

Har dere vært på noen steder som barna likte veldig godt? Skriv gjerne en kommentar!

Den gode nyheten er at alle som skriver sin FØRSTE kommentar her på bloggen vil få i gave fra meg den nye PDF-filen «50 sider med våraktiviteter, påskedekorasjoner og andre kreative ideer for store og små», samt to «gamle» PDF-filer om vinter- og høstaktiviteter. NB! Gjelder ikke kommentarer i Facebook-feltet nedenfor.

Og om du allerede har tidligere kommentert bloggen min og vil få laste ned den nye PDF-filen, bare skriv i kommentar til dette innlegget om at du ønsker det. Forresten jeg har allerede sendt linken til den nye PDF-filen til alle som kommenterte i forrige innlegg om at de ville få den.

Til slutt som vanlig icon smile Leos Lekeland  datterens nye favorittsted! – dersom dette er ditt første besøk på bloggen min og du synes at jeg skriver med grammatiske/språklige feil, vil jeg be deg om å lese min velkomsthilsen. Jeg vil også anbefale deg å abonnere på å motta nye innlegg direkte til din epostadresse! ( HER finner du instruksjonen om hvordan man abonnerer)

Vi snakkes!

DSBs MAMMA

P.P.S. Likte du innlegget ovenfor? Jeg anbefaler deg å abonnere på å motta nye innlegg direkte til din e-post for å ikke gå glipp av nye idéer, aktiviteter, lek og andre nyheter.

Kommentarer fra Facebook:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: