Juletreet som treåringer kan lage selv!

by on 12/05/2012

Hei! For ikke så lenge siden opprettet jeg et fotoalbum på min Facebook-side der jeg samlet mange idéer om hvordan man kan lage et juletre av papir o.l. Jeg ville lage ett av dem sammen med min datter på 3,5 år. Snart ble det klart for meg at de fleste av disse juletrærne kan man lage med litt større barn. Men hva med treåringer? Er det for vanskelig for dem å lage et juletre? Dette har gitt meg inspirasjon til å lage vårt eget lille juleverksted icon smile Juletreet som treåringer kan lage selv! Juletreet som treåringer kan lage! … med litt hjelp fra oss, voksne! icon smile Juletreet som treåringer kan lage selv!

juletre1 Juletreet som treåringer kan lage selv!

JULEVERKSTED: JULETREET SOM TREÅRINGER KAN LAGE SELV!

Du trenger et vanlig grønt ark og tape eller lim for å lage en kjegle. Kjeglen må DU lage icon smile Juletreet som treåringer kan lage selv!

Du trenger også et par ark med grønt silkepapir, lim og noe, for eksempel klistremerker, perler, knapper o.l. for å dekorere juletreet.

Barnet kan rive silkepapiret med hendene, eller bruke saks. Dette er opp til barnet og deg icon smile Juletreet som treåringer kan lage selv! lag juletre av papir 1024x954 Juletreet som treåringer kan lage selv!

La barnet krølle silkepapiret til små kuler. juletre av papir 1024x912 Juletreet som treåringer kan lage selv!

Lim deretter disse kulene til kjeglen. treåring bruker lim 734x1024 Juletreet som treåringer kan lage selv!

juletre av silkepapir 976x1024 Juletreet som treåringer kan lage selv!

lag ditt juletre 1024x1006 Juletreet som treåringer kan lage selv!

lag ditt eget juletre 798x1024 Juletreet som treåringer kan lage selv!

juletreet treåringer kan lage 1024x851 Juletreet som treåringer kan lage selv!

juletre 905x1024 Juletreet som treåringer kan lage selv!

Toppen av juletreet dekoreres med en stjerne icon smile Juletreet som treåringer kan lage selv! Selve juletreet dekoreres akkurat som dere vil! Bruk gjerne pynt eller klistremerker icon smile Juletreet som treåringer kan lage selv! juleverksted juletre 721x1024 Juletreet som treåringer kan lage selv!

juleverksted for de minste 717x1024 Juletreet som treåringer kan lage selv!

Det er bedre å prøve en annen dag dersom barnet mister interesse her og nå icon smile Juletreet som treåringer kan lage selv! Husk at du alltid skal avbryte hvilken som helst aktivitet FØR barnet blir lei av den!

Håper at du er blitt inspirert av mitt juleverksted for de små! Skriv gjerne en kommentar hvordan det gikk dersom du prøver å lage juletreet med ditt/dine barn!

OK, det er det jeg ville skrive om idag icon smile Juletreet som treåringer kan lage selv! Jeg vil ellers anbefale deg å abonnere på å motta nye innlegg direkte til din epostadresse for å ikke gå glipp av nye innlegg, idéer og våre nyheter!

Forresten, her er nyhetene icon smile Juletreet som treåringer kan lage selv!

NYHET 1: DSB fikk vannkopper over hele kroppen. Jeg visste ikke at man kan få vannkopper to ganger… Hun fikk vannkopper først om sommeren da vi var i Hellas, men fordi hun hadde kun noen få prikker den første gangen, opparbeidet kroppen ikke full immunitet, så … surprise surprise! icon smile Juletreet som treåringer kan lage selv! Men nå er de fleste av prikkene nesten borte og jeg regner med at hun garantert ikke kommer til å få det igjen! icon smile Juletreet som treåringer kan lage selv!

NYHET 2: Takk til alle som støtter meg på Facebook-siden min! Vi er nå 120 på én måned (jeg opprettet FB-siden min 6. november)! Tusen takk! icon smile Juletreet som treåringer kan lage selv!

NYHET 3: Jeg har lagt ut noen private videoer på min Facebook-side. Jeg kommer til å legge ut flere etterhvert. Enda en grunn til å følge meg på Facebook icon smile Juletreet som treåringer kan lage selv!

NYHET 4: Jeg har begynt å bruke min Twitter-account. Følg med! icon smile Juletreet som treåringer kan lage selv!

NYHET 5: Jeg har laget enda en gave til dere, mine kjære lesere, i form av en 50-siders PDF-fil med idéer til vinterdekorasjoner og andre kreative idéer for store og små. Skriver du din første kommentar (NB!) her i bloggen under «Leave a comment», får du den i gave fra meg! Dersom du allerede har skrevet kommentar/-er og vil gjerne motta denne PDF-filen, bare skriv i kommentar til dette innlegget at du ønsker det.

Sist men ikke minst… Jeg setter stor pris om du besvarer følgende spørsmål om kategorien «TEMAUKER«. Jeg stiller dette spørsmålet fordi denne kategorien er mest tidkrevende for meg å skrive om, samidig som responsen fra dere, mine lesere, i form av kommentarer o.l. så langt har vært nærmest fraværende…

Hva synes du om kategorien "TEMAUKER"? Skal jeg fortsette å skrive nye innlegg i den? Eller bør jeg heller konsentrere meg om andre kategorier?

View Results

loading Juletreet som treåringer kan lage selv! Loading ...

Takk til alle som har svart! icon smile Juletreet som treåringer kan lage selv!

Til slutt, som vanlig vil jeg nevne at dersom du lurer på hvorfor jeg skriver med grammatiske feil o.l.,, vær så snill og les min velkomsthilsen!

Vi snakkes!

P.S. Lykke til med deres juleverksted! icon smile Juletreet som treåringer kan lage selv!

DSBs MAMMA

P.P.S. Likte du innlegget ovenfor? Jeg anbefaler deg å abonnere på å motta nye innlegg direkte til din e-post for å ikke gå glipp av nye idéer, aktiviteter, lek og andre nyheter.

Kommentarer fra Facebook:

{ 4 comments… read them below or add one }

Marina desember 6, 2012, kl. 22:18

Takk for gode ideer! Jeg elsker juleverksted og håper å få inspirasjon fra din PDF-fil om hva man kunne gjøre med 2,5-åring :)

Svar

DSBs MAMMA desember 6, 2012, kl. 23:40

Marina, da jeg er litt redd for at du blir skuffet…PDF-filen gir nok mest idéer hva vi voksne kan gjøre FOR barn :)

Svar

Aina desember 13, 2012, kl. 21:28

Tusen takk for en kjempeflott blogg. Jeg får mye inspirasjon her ifht mine egne barn. Veldig spent på den PDF-en :-)

Svar

DSBs MAMMA desember 13, 2012, kl. 22:56

Takk for en hyggelig tilbakemelding! Jeg prøver så godt jeg kan, men med en jobb ved siden av og andre ting:) er det ikke alltid lett å være en ordentlig blogger :) Skulle ønske jeg hadde tid til å skrive oftere og gjøre mere for mine lesere – har masse idéer, men tid er det dessverre dårlig med :)

Svar

Leave a Comment

Previous post:

Next post: