Første gang på cirkus!

by on 04/20/2013

Hei! Idag vil jeg skrive et kort innlegg om dagens store opplevelse – min datter (3 år og 10 mnd. gammel) har vært på cirkus for første gang i sitt liv :) – Cirkus Arnardo er i Oslo!

 CIRKUS ARNARDO – FØRSTE GANG PÅ CIRKUS!

DSB har aldri vært på cirkus før idag. Vi bestemte oss å gå på cirkus spontant etter at jeg har sett en reklame i avisen. Da var det bare å gå inn på nettsiden til Cirkus Arnardo for å bestille billetter. Kl. 14 passet helt perfekt.

Min datter begynte å leke i sitt eget sirkus med en gang hun ble fortalt om at vi skulle på cirkus idag :)

3 timer senere satt vi i sirkusteltet :) Siden plassene er unummererte (unntatt losje), er det greit å være tidlig ute.

Forestillingen varte i ca. 2 timer inkludert 15-minutters pause. I pausen kunne vi besøke dyrestallen (20 kr ekstra pr.person). De som ønsket, kunne ta bilder av barna sine mens de satt på elefanten eller kamelen.

Det er tillatt å ta bilder under forestillingen, men de fleste av mine bilder ble dessverre mislykket. Personlig likte jeg klovnen Davis Vassallo best :)

Min datter likte best de fem hundene :)

Cirkus Arnardo er i Oslo t.o.m. 28. april. Kort sagt, min datter var fornøyd :) Dette har vært en stor opplevelse for henne, som jeg tror hun kommer til å snakke om hele neste uke, kanskje til og med flere uker på rad :) MEN lydnivået kunne de gjøre noe med! Musikken har vært veldig høy – det må jo være tortur for de aller minste barna :(

Til slutt vil jeg nevne at jeg ikke har glemt om vebinaret :) Jeg kommer til å legge det ut i løpet av neste uke. For å ikke gå glipp av det, vil jeg anbefale deg å abonnere på å motta nye innlegg direkte til din epostadresse! Følg med! (HER finner du instruksjonen om hvordan man abonnerer).

Vi snakkes!

Med vennlig hilsen, DSBs Mamma :)

DSBs MAMMA

P.P.S. Likte du innlegget ovenfor? Jeg anbefaler deg å abonnere på å motta nye innlegg direkte til din e-post for å ikke gå glipp av nye idéer, aktiviteter, lek og andre nyheter.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: