Første gang på cirkus!

by on 04/20/2013

Hei! Idag vil jeg skrive et kort innlegg om dagens store opplevelse – min datter (3 år og 10 mnd. gammel) har vært på cirkus for første gang i sitt liv icon smile Første gang på cirkus! – Cirkus Arnardo er i Oslo!arnardo Første gang på cirkus!

 CIRKUS ARNARDO – FØRSTE GANG PÅ CIRKUS!

DSB har aldri vært på cirkus før idag. Vi bestemte oss å gå på cirkus spontant etter at jeg har sett en reklame i avisen. Da var det bare å gå inn på nettsiden til Cirkus Arnardo for å bestille billetter. Kl. 14 passet helt perfekt.

Min datter begynte å leke i sitt eget sirkus med en gang hun ble fortalt om at vi skulle på cirkus idag icon smile Første gang på cirkus! cirkus hjemmet 1024x732 Første gang på cirkus!

cirkus lek 1024x597 Første gang på cirkus!

3 timer senere satt vi i sirkusteltet icon smile Første gang på cirkus! Siden plassene er unummererte (unntatt losje), er det greit å være tidlig ute. arnardo cirkus 1024x768 Første gang på cirkus!

Forestillingen varte i ca. 2 timer inkludert 15-minutters pause. I pausen kunne vi besøke dyrestallen (20 kr ekstra pr.person). De som ønsket, kunne ta bilder av barna sine mens de satt på elefanten eller kamelen.elefanten 1024x807 Første gang på cirkus!

duene 1024x802 Første gang på cirkus!

Det er tillatt å ta bilder under forestillingen, men de fleste av mine bilder ble dessverre mislykket. Personlig likte jeg klovnen Davis Vassallo best icon smile Første gang på cirkus! klovn Davis Vassallo 1024x811 Første gang på cirkus!

Min datter likte best de fem hundene icon smile Første gang på cirkus! hundene fra Arnardo 1024x640 Første gang på cirkus!

Cirkus Arnardo er i Oslo t.o.m. 28. april. Kort sagt, min datter var fornøyd icon smile Første gang på cirkus! Dette har vært en stor opplevelse for henne, som jeg tror hun kommer til å snakke om hele neste uke, kanskje til og med flere uker på rad icon smile Første gang på cirkus! MEN lydnivået kunne de gjøre noe med! Musikken har vært veldig høy – det må jo være tortur for de aller minste barna icon sad Første gang på cirkus!

Til slutt vil jeg nevne at jeg ikke har glemt om vebinaret icon smile Første gang på cirkus! Jeg kommer til å legge det ut i løpet av neste uke. For å ikke gå glipp av det, vil jeg anbefale deg å abonnere på å motta nye innlegg direkte til din epostadresse! Følg med! (HER finner du instruksjonen om hvordan man abonnerer).

Vi snakkes!

Med vennlig hilsen, DSBs Mamma icon smile Første gang på cirkus!

DSBs MAMMA

P.P.S. Likte du innlegget ovenfor? Jeg anbefaler deg å abonnere på å motta nye innlegg direkte til din e-post for å ikke gå glipp av nye idéer, aktiviteter, lek og andre nyheter.

Kommentarer fra Facebook:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: