Kreta andre år på rad!

by on 06/28/2012

Kjære lesere! Uff…det er lenge siden jeg skrev her, ikke sant? Det føles nesten uvanlig å trykke på tastaturen igjen icon smile Kreta andre år på rad! Jeg kunne selvfølgelig skrive på forhånd at vi skulle på ferie til Hellas alle sammen, men jeg er av den forsiktige typen som ikke annonserer slike ting på Facebook, i bloggen osv. Om noen vil vite hvorfor, vil jeg svare i kommentarfeltet til dette innlegget icon smile Kreta andre år på rad! Som dere har skjønt – alt er bra med oss! icon smile Kreta andre år på rad! Vi har hatt en fantastisk ferie på Kreta med masse sol, bading, god mat osv. osv. kreta Kreta andre år på rad!

KRETA ANDRE ÅR PÅ RAD!

Jeg er kjempeglad at vi har oppdaget Kreta som feriemål for oss! icon smile Kreta andre år på rad! Om triste økonomiske ting som skjer med Hellas akkurat nå vil jeg ikke skrive i dette innlegget. Dette er et annet emne… Ifjor reiste vi til Kreta for første gang – til Makrigialos! Kreta er så flott at vi har valgt å reise dit også i år icon smile Kreta andre år på rad! – til Kissamos! Dette innlegget er en blanding av mine minner og tips.

2011 – MAKRIGIALOS, FERIE PÅ SUNWING RESORT:

Det sies at et bilde sier mer enn tusen ord icon smile Kreta andre år på rad! Dessuten kan du lese all relevant informasjon om dette stedet på Ving sine nettsider. Derfor tenker jeg at det er unødvendig med masse beskrivelser – kun stikkord og egne bilder!

Fantastic view, isn’t it?

View from Makrigialos Ocean Beach Clubs rom 1024x587 Kreta andre år på rad!

Hele stedet er flott, men hvis dere vil unne dere litt ekstra luksus – bestill et rom på Makrigialos Ocean Beach Club! Ifjor valgte vi Ocean Beach Club mest fordi DSB pleide å sove rundt 1,5 – 2 timer på dagen, og vi ville ha direkte utgang fra vårt rom til (nesten) privat basseng som vi kunne bruke mens hun sov. Dette store bassenget deles av kun ca. 8-10 rom:Bassenget i Makrigialos Ocean Beach Club 1024x682 Kreta andre år på rad!

Og selvfølgelig hadde DSB stor glede av bassenget icon smile Kreta andre år på rad! i bassenget 1024x682 Kreta andre år på rad!

Ikke bare av bassenget…. stedet er skapt for at små og store barn skal kose seg icon smile Kreta andre år på rad! Det finnes alt man kan tenke seg på et slikt sted – barnebassenger, show for barn og for voksne med barn icon smile Kreta andre år på rad! , barnedisko, «barnehage» for barn fra 3 år, lekeplassen…

…selveste Lulu og Bernie! icon smile Kreta andre år på rad! Og alle som ønsker kan ta et bilde med dem icon smile Kreta andre år på rad! – det er alltid LA-A-ANG kø av barn som ønsker det!lulu og bernie 1005x1024 Kreta andre år på rad!

Barnedisko – STOR favorittaktivitet blant mange barn! Jeg har tidligere skrevet om DSBs kjærlighet for barnedisko. Der kan man bruke noen uforbrent energi icon smile Kreta andre år på rad! Legg merke til en gutt og ei jente på bildet som danser sammen – Is it a white dance, I wonder?! icon smile Kreta andre år på rad! barnedisko 1024x768 Kreta andre år på rad!

Dagsaktiviteter:bhg på dagtid for barn over 3 1024x798 Kreta andre år på rad!

big chess 1024x682 Kreta andre år på rad!

Veien til stranden fra Ocean Beach Club – tok ca. 5-7 min. å gå med en toåring icon smile Kreta andre år på rad! veien til stranden 1024x768 Kreta andre år på rad!

Én av de to strendene:stranden i makrigialos 1024x982 Kreta andre år på rad!

Andre bassenger på Makrigialos Ocean Beach Club:andre bassenger på Ocean Beach Club Makrigialos 1024x682 Kreta andre år på rad!

Fitness og SPA icon smile Kreta andre år på rad! Foran spa i Makrigialos Ocean Beach Club 1024x682 Kreta andre år på rad!

Et lite tips: Frokost er OK, men ikke bestill all inclusive! Maten på hotellet er grei, men ganske kjedelig sammenliknet med maten på «Zorbas», én av de lokale restaurantene som ligger ved siden av hotellet. Maten der var HELT FANTASTISK! Advarsel: fare for å legge på seg! icon smile Kreta andre år på rad! zorbas restaurant i makrigialos 874x1024 Kreta andre år på rad!

Ellers, er selve byen Makrigialos omtrent fraværende – det er kun butikker og tavernaer for turister.

Vi møtte mennesker som har reist til Sunwing Resort i Makrigialos 3 år, 7 år på rad, og til og med et par som har reist dit 13 år på rad icon smile Kreta andre år på rad! Unbelievable! Selv likte vi den ferien veldig godt, men vi bestemte oss for å ikke komme tilbake dit, men besøke et nytt sted på Kreta…og valgte i

2012 – KISSAMOS, FERIE PÅ ET LITE FAMILIEHOTELL:

I motsetning til Makrigialos er Kissamos en levende by icon smile Kreta andre år på rad! Etter gigantisk Sunwing Resort ifjor føltes det litt rart å være på et hotell som har totalt 25 rom til å begynne med. Formelt sett har dette vært en økonomivariant sammenlignet med fjorårets luksus icon smile Kreta andre år på rad! Ja, det var mye billigere enn ifjor, men på mange måter var det masse luksus allikevel – det var veldig personlig icon smile Kreta andre år på rad! I slutten av ferien følte vi oss som deres venner som kom på besøk, nesten som en del av den greske familien som driver dette hotellet icon smile Kreta andre år på rad!

Selve hotellet er nytt og flott. Rommene er virkelig store! Eieren er perfeksjonist deluxe – vi har lagt merke til mange flotte detaljer på hotellet.

Basseng, sol, strand, sjø, god mat – hva mer trenger man på ferien? Noen trenger vel også is icon smile Kreta andre år på rad! barn og is 768x1024 Kreta andre år på rad!

Igjen vil jeg ikke skrive så mye. Informasjonen om hotellet «Nautilus Bay» kan du lese på Apollo sine sider, på booking.com eller på hotellets egen nettside. Jeg vil her kun vise noen egne bilder icon smile Kreta andre år på rad! Nautilus Bay Hotel 1024x768 Kreta andre år på rad!

view from our room from Nautilus Bay hotel i Kissamos 1024x768 Kreta andre år på rad!

Kissamos Nautilus Bay 1024x768 Kreta andre år på rad!

Og hotellet ligger rett ved sjøen – maks. 20-50 meter å gå:Kissamos 1024x768 Kreta andre år på rad!Begge feriemål: ANBEFALES! Det siste stedet kunne vi godt tenke oss å reise til en gang til icon smile Kreta andre år på rad!

Alle kommentarer med tips om steder i Hellas (og andre land) som passer for småbarnsfamilier er høyt ønskelig! Deres kommentarer setter jeg stor pris på!

Har nesten glemt vår viktige nyhet: DSB er blitt 3 år! Hun er ikke en toåring lenger…

I slutten av hvert innlegg pleier jeg å anbefale å abonnere på å motta nye innlegg direkte til din email og lover å skrive om ett eller annet emne som høres interessant ut. Idag vil jeg ikke love noe, jeg ligger allerede på etterskudd med de innleggene jeg hadde tenkt å skrive. Jeg husker alt jeg har lovet til dere, mine kjære lesere! Jeg innser nå at de målene jeg har satt meg for 2012 mest sansynnlig ikke blir oppnådd, men som minst kan jeg prøve å fullføre det jeg har lovet tidligere og skrive de innleggene jeg hadde planlagt.  So, in any caseFølg med og abonner!

Og til slutt, som vanlig: dersom du synes at mitt innlegg inneholder språklige, grammatiske feil o.l., vil jeg be deg om å lese min velkomsthilsen!

Ønsker dere alle sammen, GOD FERIE! Vi snakkes!

DSBs MAMMA

P.P.S. Likte du innlegget ovenfor? Jeg anbefaler deg å abonnere på å motta nye innlegg direkte til din e-post for å ikke gå glipp av nye idéer, aktiviteter, lek og andre nyheter.

Kommentarer fra Facebook:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: