Har dere vært i Oslo reptilpark?

by on 07/11/2012

Hei! Dette innlegget blir kort. Vi har nylig besøkt Oslo reptilpark på en regnful søndag icon smile Har dere vært i Oslo reptilpark? Fin helgaktivitet!reptilpark Har dere vært i Oslo reptilpark?

OSLO REPTILPARK

Hvem skulle tro at det finnes en reptilpark midt i Oslo? Jeg har en gang stilt det samme sprørsmålet om én av Oslos bondegårder som ligger ved siden av Ensjø-T- banestasjon. Utrolig, men sant – Oslo reptilpark ligger midt i sentrum i St. Olavsgate 2.

Jeg visste på forhånd at denne reptilparken holder til i en kjeller, og ærlig talt hadde jeg ikke forventet å se så mange forskjellige dyr der. Jeg ble hyggelig overrasket icon smile Har dere vært i Oslo reptilpark? Her er en liten fotoreportasje fra vårt besøk:

dvergsilkeape 1024x737 Har dere vært i Oslo reptilpark?

edderkopp 1024x737 Har dere vært i Oslo reptilpark?

iguana 1024x737 Har dere vært i Oslo reptilpark?

kameleon 1024x931 Har dere vært i Oslo reptilpark?

Her stod vi kanskje lengst:  icon smile Har dere vært i Oslo reptilpark?

krokodille 1024x645 Har dere vært i Oslo reptilpark?

Her stod vi også lenge icon smile Har dere vært i Oslo reptilpark? Denne arapapegøyen er 11 år gammel – virker som en magnet på både voksne og barn icon smile Har dere vært i Oslo reptilpark? ara 791x1024 Har dere vært i Oslo reptilpark?

skilpadde 1024x985 Har dere vært i Oslo reptilpark?

Pirayaen vekte også stor interesse hos min treåring icon smile Har dere vært i Oslo reptilpark?

piranja 1024x737 Har dere vært i Oslo reptilpark?

Dersom du vil, kan du klappe slangen. Det var faktisk en kø av unger som ville klappe den, inkludert DSB, hun nølte ikke en gang icon smile Har dere vært i Oslo reptilpark?

klappe en slange 481x1024 Har dere vært i Oslo reptilpark?

Som dere ser er det mye spennenende å se der. Det er selvfølgelig mange slanger, frosker av alle mulige farger og størrelser, og generelt, flere andre dyr og insekter.

Stedet er også åpent på søndager fra kl.10 til kl.18. Priser (pr. juli 2012) 100 kr – voksen og 70 kr -barn. Se ellers, annen informasjon på deres egen nettside. Oslo reptilpark – ANBEFALES!

Dette var alt for idag icon smile Har dere vært i Oslo reptilpark?

Til slutt vil jeg nevne en ting… Jeg føler at jeg nesten må innrømme at det dukkehuset jeg laget selv før jul, måtte endres betydelig denne uken icon smile Har dere vært i Oslo reptilpark? Ettersom 3. etasje begynte å sige, måtte jeg fjerne den og gjøre om hele konstruksjonen icon smile Har dere vært i Oslo reptilpark? Nå har vi et funkis-dukkehus icon smile Har dere vært i Oslo reptilpark? dukkehus 1024x800 Har dere vært i Oslo reptilpark?

FORTSATT GOD SOMMER!

Vi snakkes!

DSBs MAMMA

P.P.S. Likte du innlegget ovenfor? Jeg anbefaler deg å abonnere på å motta nye innlegg direkte til din e-post for å ikke gå glipp av nye idéer, aktiviteter, lek og andre nyheter.

Kommentarer fra Facebook:

{ 3 comments… read them below or add one }

Marina juli 12, 2012, kl. 11:14

Takk for et nyttig tips!
Det skal vi gjøre en gang på den regnfulle sommeren!

Svar

Ann november 7, 2012, kl. 09:35

Eg er heilt imponert over dukkehuset ditt! Og at det står, meir eller mindre, 6 mnd etterpå! Lurer meg på om eg skal lage eit i mindre størelse til duplo-menneskene vi har heime. Eskjer har vi alltids nok av:)

Svar

DSBs MAMMA november 7, 2012, kl. 20:34

Hei, Ann! Takk for din kommentar! Hadde vært morsomt å få sett et bilde om du lager en mindre utgave av dukkehuset! :) Lykke til!

 

Svar

Leave a Comment

Previous post:

Next post: