Har dere vært i Oslo reptilpark?

by on 07/11/2012

Hei! Dette innlegget blir kort. Vi har nylig besøkt Oslo reptilpark på en regnful søndag :) Fin helgaktivitet!

OSLO REPTILPARK

Hvem skulle tro at det finnes en reptilpark midt i Oslo? Jeg har en gang stilt det samme sprørsmålet om én av Oslos bondegårder som ligger ved siden av Ensjø-T- banestasjon. Utrolig, men sant – Oslo reptilpark ligger midt i sentrum i St. Olavsgate 2.

Jeg visste på forhånd at denne reptilparken holder til i en kjeller, og ærlig talt hadde jeg ikke forventet å se så mange forskjellige dyr der. Jeg ble hyggelig overrasket :) Her er en liten fotoreportasje fra vårt besøk:

Her stod vi kanskje lengst:  :)

Her stod vi også lenge :) Denne arapapegøyen er 11 år gammel – virker som en magnet på både voksne og barn :)

Pirayaen vekte også stor interesse hos min treåring :)

Dersom du vil, kan du klappe slangen. Det var faktisk en kø av unger som ville klappe den, inkludert DSB, hun nølte ikke en gang :)

Som dere ser er det mye spennenende å se der. Det er selvfølgelig mange slanger, frosker av alle mulige farger og størrelser, og generelt, flere andre dyr og insekter.

Stedet er også åpent på søndager fra kl.10 til kl.18. Priser (pr. juli 2012) 100 kr – voksen og 70 kr -barn. Se ellers, annen informasjon på deres egen nettside. Oslo reptilpark – ANBEFALES!

Dette var alt for idag :)

Til slutt vil jeg nevne en ting… Jeg føler at jeg nesten må innrømme at det dukkehuset jeg laget selv før jul, måtte endres betydelig denne uken :) Ettersom 3. etasje begynte å sige, måtte jeg fjerne den og gjøre om hele konstruksjonen :) Nå har vi et funkis-dukkehus :)

FORTSATT GOD SOMMER!

Vi snakkes!

DSBs MAMMA

P.P.S. Likte du innlegget ovenfor? Jeg anbefaler deg å abonnere på å motta nye innlegg direkte til din e-post for å ikke gå glipp av nye idéer, aktiviteter, lek og andre nyheter.

{ 3 comments… read them below or add one }

Marina July 12, 2012 at 11:14

Takk for et nyttig tips!
Det skal vi gjøre en gang på den regnfulle sommeren!

Reply

Ann November 7, 2012 at 09:35

Eg er heilt imponert over dukkehuset ditt! Og at det står, meir eller mindre, 6 mnd etterpå! Lurer meg på om eg skal lage eit i mindre størelse til duplo-menneskene vi har heime. Eskjer har vi alltids nok av:)

Reply

DSBs MAMMA November 7, 2012 at 20:34

Hei, Ann! Takk for din kommentar! Hadde vært morsomt å få sett et bilde om du lager en mindre utgave av dukkehuset! :) Lykke til!

 

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: