The Cliff Bay – Hotellet du reiser tilbake til!

by on 11/14/2013

Hei, mine kjære lesere! Etter grublerier i det forrige innlegget da jeg følte meg rett og slett sliten i en ganske lang periode, passet det veldig fint med at vi ikke brukte opp alle ferieukene i sommer. Jeg må innrømme at det føltes deilig å rømme fra høst regneværet til solrike varme flotte Madeira! Ja, vi har vært på Madeira igjen :) Vet at vi har vært kjempeheldige med å kunne reise til Madeira 3 ganger i år (de to andre besøkene var i januar og i juli), men jeg skriver dette innlegget ikke for å skryte, men for å anbefale et fantastisk flott hotell på Madeira – THE CLIFF BAY!

THE CLIFF BAY – HOTELLET DU REISER TILBAKE TIL!

Dette hotellet fikk vi lyst til å bo i allerede den første gangen da vi stakk innom en snartur i januar. Den gangen leste jeg på en eller annen nettside at på hotellet stilles det visse krav til at barn sitter pent ved bordet og ellers oppfører seg “eksemplarisk” :) MEN nå som vi har opplevd dette hotellet fra innsiden, tør jeg påstå at barn i alle aldre blir tatt godt imot her :) Portugisere er generelt veldig glad i barn, og barna blir dullet med og får masse oppmerksomhet. Personlig følte vi at DSB var en liten mascot på hotellet :)

Riktignok profilerer ikke hotellet seg som et hotell for barnefamilier, men de har

-utendørs barnebasseng,

-lekeplass på bassengområdet (passer nok best for de minste barna),

og et inndørs lekerom:

I tillegg tilbyr de babysitter-service mot betaling. Til og med på SPA har de diverse behandlinger for barn og ungdom, og til og med for babyer :) For meg var det (unødvendig :) , men… ) fristende å kjemme bort datteren med litt sjokolade-massasje. Luksussnuppa vår :) :) :)

Jeg burde kanskje ha startet med resepsjonen:

Der står det en fantastisk blomsteroppsats som de bytter ut hver uke. Det er anledning til å se hvordan de lager dekorasjonene. Blomster er det mye av i dette hotellet (og på Madeira generelt :) )

Det er kanskje meningsløst å prøve å beskrive hvor flott interiøret på hotellet er, så jeg vil heller vise noen av våre egne bilder for bilder sier mer enn tusen ord :) Siden hotellet er rett og slett flott både ute og inne, ble det en del av dem :)

Heisen til bassengområdet og tilgang til sjøen:

Det store bassenget nede er forresten et saltvannsbasseng.

Boblebad mellom lavasteinene :)

Et annet ute/inne-basseng:

Wellness area på SPA har sauna, tyrkisk bad, massasjedusj og boblebad – riktignok er det ikke adgang der for barn under 16 år:

Det jeg liker mest med Madeira er at dette er et sted man kan reise året rundt. I tillegg er dette stedet rikt på opplevelser. Om noen av dere bestemmer dere for å reise til Madeira og bo på Cliff Bay i Funchal, har jeg en liten bonus å by på :) For de som er interessert, les nøye hva som står her, og send meg informasjon som trenges via KONTAKT-siden, så vil en flaske moserende vin stå og vente på dere på hotellrommet :)

En liten anbefaling til slutt :

Hvis man har små barn som legger seg tidlig, er det lurt å bestille Mountain View istedenfor Partial Sea View for å unngå at musikken fra baren forstyrrer.

Sist men ikke minst, rett ved siden av Cliff Bay-hotellet, finnes det en restaurant som man bare MÅ besøke :) for maten der er helt fantastisk, og man får virkelig flott og personlig service i denne lille restauranten med bare 10 bord:

Dette var alt for denne gangen :) Nå for tiden skriver jeg sjelden, så FØLG MED!

Vi snakkes!

DSBs MAMMA

P.P.S. Likte du innlegget ovenfor? Jeg anbefaler deg å abonnere på å motta nye innlegg direkte til din e-post for å ikke gå glipp av nye idéer, aktiviteter, lek og andre nyheter.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: