Detsmartebarnet.com er 1 år!

by on 10/10/2012

Kjære lesere, venner og alle dere som besøker mitt nettsted! icon smile Detsmartebarnet.com er 1 år! 10. oktober er en litt spesiell dag for meg. Det er nå ett år siden jeg startet å skrive denne bloggen. Riktig nok skrev jeg mitt aller første innlegg en uke etter jeg hadde startet.  Tidligere fortalte jeg hvor kaotisk og ugjennomtenkt denne starten egentlig var icon smile Detsmartebarnet.com er 1 år! , men tatt i betraktning hvor uteknisk jeg egentlig er som menneske icon smile Detsmartebarnet.com er 1 år! og at jeg har gjort ALT selv, synes jeg at resultatet pr. idag er blitt ganske bra icon smile Detsmartebarnet.com er 1 år! 1år Detsmartebarnet.com er 1 år!

DETSMARTEBARNET.COM ER 1 ÅR!

Tusen takk for deres kommentarer, brev og til og med for deres tause besøk som jeg observerer kun fra statistikktallene icon smile Detsmartebarnet.com er 1 år!

Det er veldig hyggelig for meg å få tilbakemeldinger som bekrefter at bloggen er interessant for dere! Hjelp meg til å gjøre bloggen enda bedre! icon smile Detsmartebarnet.com er 1 år! DIN MENING er veldig viktig for meg og jeg setter stor pris på at DU besvarer disse spørsmålene (jeg har laget flere spørsmål, men det er oppstått en eller annen feil som jeg ikke klarer å fikse, så det vises foreløpig kun ett) :

Hvilken kategori er du mest interessert i? (svar selv om den aktuelle kategorien kan være foreløpig tom - flere valg er mulig)

View Results

loading Detsmartebarnet.com er 1 år! Loading ...

Takk til alle som har svart ! icon smile Detsmartebarnet.com er 1 år!

Litt om andre nyheter:

NYHET 1: DSB er frisk igjen! (banke bordet icon smile Detsmartebarnet.com er 1 år! )

NYHET 2: Har dere sett hvilken flott sprett opp-bok som er nylig kommet til mine to favorittbokhandler ? Jeg har kjøpt denne idag icon smile Detsmartebarnet.com er 1 år! STOR BOKSUKSESS hjemme hos oss!!! icon smile Detsmartebarnet.com er 1 år!

ny bok om karius og baktus 1024x835 Detsmartebarnet.com er 1 år!

karius og baktus 1024x706 Detsmartebarnet.com er 1 år!

sprett opp bok om karius og baktus 1024x603 Detsmartebarnet.com er 1 år!

Forresten, hos «Ark» har jeg også sett en annen variant – som en gavepakke med selve boken, Karius og Baktus-tannbørste og tannglass icon smile Detsmartebarnet.com er 1 år!

NYHET 3: Minimusikanter kommer til Opera og dit skal vi! icon smile Detsmartebarnet.com er 1 år! Prisen er kun 50 kr pr. billett!

NYHET 4: Selve forestillingen har vi også kjøpt billetter til. Hvem blir med? icon smile Detsmartebarnet.com er 1 år!

NYHET 5: Jeg er nesten ferdig med å skrive et gjesteinnlegg for én av mine favoritter blant norske blogger… Prøver å oppsummere mine tanker rundt et vanskelig tema – trassalder 2-3 år! icon smile Detsmartebarnet.com er 1 år! Abonner på å motta nye innlegg direkte til din epostadresse , så du blir blant de første som får linken til dette gjesteinnlegget!

Til slutt som vanlig: hvis du synes at jeg skriver med feil, vær så snill og les min velkomsthilsen! icon smile Detsmartebarnet.com er 1 år!

Det var alt for idag! Vi snakkes!

DSBs MAMMA

P.P.S. Likte du innlegget ovenfor? Jeg anbefaler deg å abonnere på å motta nye innlegg direkte til din e-post for å ikke gå glipp av nye idéer, aktiviteter, lek og andre nyheter.

Kommentarer fra Facebook:

{ 7 comments… read them below or add one }

Lena oktober 11, 2012, kl. 18:52

Gratulerer med dagen. Håper du har mot og motivasjon til å fortsette i flere år fremover.
Håper dere feiret det med kake og kos :-) . Hvis ikke enda så kan vi ordne det

Svar

DSBs MAMMA oktober 11, 2012, kl. 20:28

Takk, Lena! God idé å feire med kake :)

Svar

Hanna oktober 12, 2012, kl. 10:03

Gratulerer med dagen! :D

Svar

Natalia oktober 13, 2012, kl. 23:38

Gratulerer med dagen/
Tusen takk for informasjon om bøker og teater forestillinger. Nå kjøpte jeg billetter til «Musikantene kommer til byen»- Minimusikanter er bare lørdager, jeg er opptatt. Jeg også kjøpte Kariuis og Baktus boka. Vi er ikke kjent med dem enda– Jeg prøver å lese bare russisk. Pappa leser norsk, men det er jeg som kjøper. Jeg er litt redd å kjøpe norske bøker pgv plutselig barn skal velge å lese bare norsk. Hvordan er det hos dere? leser du norsk self til barna? OG hvis dere ser norsk forestilling, snakker du med barn først om det, forbereder henne? Du snakker russisk  da, ikke norsk?
Vi har også kjøpt billetter til «Nutcracker» ballet som kommer fra St. Petersburg i desember. Jeg vet ikke hvordan det skal gå-  vi var i teater flere ganger i St Petersburg, men ikke ballet enda….

Svar

DSBs MAMMA oktober 14, 2012, kl. 21:16

Hanna, takk!

Natalia, takk for din kommentar! Jeg kjøper norske, russiske, franske og engelske bøker :) Vi har en slags uskreven regel om at norske bøker leses av pappa eller av norske besteforeldre, MEN noen ganger MASER min datter om at JEG skal lese en norsk bok for henne. Da «leser» jeg boken på russisk ved å oversette direkte fra norsk til russisk i mitt hode, slik at hun hører min oversettelse :) Så leser pappa/norske besteforeldre den samme boken på norsk :)

Når vi skal på teater o.l. der forestillingen er på norsk, hjelper pappa og norske besteforeldre «å forberede» henne før teaterbesøket. Da snakkes det norsk. I min tur snakker jeg om det samme på russisk :) Den ene ganngen med «Dyrene i hakkebakkeskogen» kjøpte jeg en norsk CD 2-3 uker før teaterbesøket. Jeg skal forresten prøve å finne en CD med «Musikantene kommer til byen» – det er jo uansett greit å være litt forberedt på forhånd på hva som kommer til å foregå…

Blir spennende å høre fra dere hvordan det gikk med «Nøtteknekkeren»… Lykek til! Vær så snill og skriv her senere om dette!

Svar

Natalia oktober 14, 2012, kl. 22:59

Tusen takk for forklaring om hvordan du «behandler» norsk språk med barna ditt. Jeg gjør det samme og også ovesetter i hode og leser norsk bok på russisk—en forelderen  – ett språk-
Hvis du finner CD med «Musikantene kommer til byen» kan du si fra hvor man kan kjøpe det. Vi ønsker også å forberede-  

Svar

DSBs MAMMA oktober 22, 2012, kl. 11:37

Natalia, jeg har kjøpt både boken og en samling av CD-er (inkludert «Musikantene kommer til byen») hos Tanum på Karl Johan (mer detaljert om dette kan du lese i slutten av dette innlegget).

Svar

Leave a Comment

Previous post:

Next post: