Gratulerer med dagen, detsmartebarnet.com! Du er 2 år!

by on 10/13/2013

Hei, alle sammen! Den 10.oktober har detsmartebarnet.com blitt 2 år… Når jeg tenker på dette, blir jeg mere trist enn glad… Husker dere jeg spurte en gang om dere har funnet balanse i livet? På den tiden hadde jeg akkurat startet i den nye jobben i en deltidsstilling og skrev altfor optimistisk om å leve i balanse – tilfreds med det livet jeg lever, både privat og på jobb. Da jeg var i opplæringsfasen, virket det slik, men det ble tøffere med tiden, faktisk så tøft at jeg føler meg nødt til å ta en avgjørelse om hva jeg skal drive med videre i livet…DETSMARTEBARNET.COM, DU ER 2 ÅR!

Dette innlegget blir kort. Jeg har et vanskelig dilemma og jeg vil spørre dere om råd, mine kjære lesere.

Jeg har en jobb som gir meg trygghet i hverdagen, en jobb der jeg prøver å gjøre mitt beste. Jeg tror faktisk at jeg gjør en god jobb og jeg trives med det jeg gjør på jobben med de utfordringene regnskapsjobben innebærer :)

Samtidig har jeg utviklet en sterk interesse for barns utvikling og læring gjennom lek (jeg er jo pedagog i utgangspunktet :) ), noe som resulterte i at jeg startet å skrive denne bloggen der småbarnsforeldre kan finne forslag til ulike lærerike aktiviteter.

Har dere merket at jeg har skrevet veldig få innlegg iår? Nei, jeg har ingen problemer med å finne på hva jeg vil skrive om. Jeg har fortsatt mye på hjertet :) Spørsmålet er bare… NÅR  jeg får tid til det? Og ikke minst etter en lang arbeidsdag foran PC, det å sette seg foran PC igjen for å skrive et blogginnlegg er ikke det som frister mest :(

Jeg har aldri klaget på tidsklemma, men med ca. én-times lang reisevei begge veier går ikke dette regnestykket i hop, selv om jeg jobber deltid :( Eller riktigere sagt, formelt jobber jeg deltid, men i realiteten er  jeg hjemme etter jobben når min datter er klar for å legge seg. Og ganske ofte er jeg på jobb når jeg egentlig skulle hatt fri – tidsfrister, klienter, ting som skal være ajour kan ikke vente. C’est la vie…

Jeg har lenge prøvd å kombinere, men denne uka er det endelig blitt klart for meg at man ikke kan sitte på to stoler samtidig – jeg kan ikke koble av og på daglig mellom å være en regnskapsfører og en person som brenner for “Early Learning” og prøver å utvikle en god nettressurs for foreldre og barn. Jeg vurderer nå sterkt for å starte for meg selv og drive med det jeg brenner for på heltid. Planen er å utvikle egne educational online-produkter/vebinarer/seminarer o.l. for foreldre og barn. Kan jeg lykkes med dette i Norge? Hva synes dere?

2 år med blogging føles lenge nok for å plutselig gi opp. Jeg trenger nå deres støtte mer enn noen gang.

Med dette vil jeg ta en liten pause fra bloggskriving for å rydde i tankene mine.

Vi snakkes!

DSBs MAMMA

P.P.S. Likte du innlegget ovenfor? Jeg anbefaler deg å abonnere på å motta nye innlegg direkte til din e-post for å ikke gå glipp av nye idéer, aktiviteter, lek og andre nyheter.

{ 6 comments… read them below or add one }

mila October 14, 2013 at 11:00

Gratulerer så mye med dagen.
Først mg fremst Tusen takk for den gode og nyttige bloggen din, jeg synes du Gjør en kjempejobb for oss som er foreldre. Jeg beundrer deg som mor og pedagog og hadde anbefalt deg å følge hjertet ditt. Det kan bli tøft økonomisk i starten men på sikt tror jeg du ikke vil angre på det. Du kan holde kurs, seminarer og foredrag. Du kan til og med starte en mini  skole for russiske barn. Det er lite tilbud av early learning for barn I Norge og det blir garantert interesse for det. Masse lykke til.

Reply

DSBs MAMMA October 14, 2013 at 20:50

Mila, tusen takk for støtten, det var hyggelig å høre. Jeg har grublet masse i det siste – det er et stort steg å ta…

Reply

Lena V December 12, 2013 at 10:04

utrolig bra tiltak! denne bloggen blir lest masse:)

Reply

DSBs MAMMA December 12, 2013 at 21:19

Takk, Lena V! Velkommen som ny leser hos meg!

Reply

KristinB February 16, 2014 at 12:41

Kjære deg! Du har en helt fantastisk blogg, har nettopp kommet over den og ikke lest så mye ennå, men hit skal jeg komme innom på regelmessig basis framover, det er sikkert!! Jeg er også “pedagog i mitt hjerte”, og mamma til fem barn, tre under skolealder. Vi har bestemt oss for hjemmeskole for de yngste og starter opp til høsten. Bloggen din kommer til å være en kjemperessurs i så måte, og hvis du setter i gang med det prosjektet du omtaler her hadde det også vært midt i blinken for folk i samme situasjon som oss. Det er faktisk en del som er interessert i og driver med hjemmeskoling i Norge, og med en stadig økende misnøye blant foreldre når det gjelder det norskskolesystemet burde det absolutt være marked for denne typer alternativer.
 :-) Håper du finner mot og støtte til å følge hjertet ditt framover! Mange hilsener fra KristinB 

Reply

DSBs MAMMA February 16, 2014 at 16:15

KristinB, idéer er det mange, tid er det dårlig med :) Jeg håper at jeg klarer å realisere planene mine med bloggen og ikke skuffe mine lesere, selv om bloggen blir nedprioritert periodevis…
Tusen takk for varme ord :)

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: