Mine resultater i 2013 + Planer for 2014!

by on 12/28/2013

Mine kjære lesere og venner! Dette er mitt siste innlegg i 2013, og i dette innlegget vil jeg oppsummere alt som har vært gjort her på detsmartebarnet.com i løpet av året. Akkurat som i 2012, skrev jeg et innlegg med planer for 2013, og på samme måte skriver jeg også iår, så dette er allerede blitt en tradisjon for meg :)

OPPSUMMERING FOR 2013

Jeg skal skrive det rett ut – dette har vært et ganske tøft år… Jeg har nesten ikke drevet med blogging i det hele tatt :( Dere ser jo dette selv – se på innleggene mine i 2013… se på hvor lang tid gikk det mellom hvert innlegg… Ett, maksimum to innlegg pr.måned! Det sier seg selv at dette ikke er bra, og mesteparten av det jeg hadde planlagt fikk jeg ikke gjort.

Jeg prøver ikke å finne på noen forklaringer hvorfor det ble slik… Én gang har jeg prøvd og det ble ikke noe spennende lesing ut av det. Jeg vil bare oppsummere at i løpet av 2013 har jeg stort sett vært så sliten etter jobben at jeg ikke hadde overskudd til blogging. Er dere kjent med tilstanden når dere har masse idéer i hodet og har mye på hjertet, MEN orker ikke å realisere det? Slik har jeg hatt det ganske ofte i 2013…

OK, la oss se nærmere på alt som jeg fikk til, eller rettere sagt ikke fikk til. Planene for 2013 var følgende:

 1. Skrive 50 nye innlegg - IKKE OPPNÅDD!
 2. Bytte bloggdesign - IKKE OPPNÅDD!
 3. Øke besøkstall til ca. 200-250 besøkende pr.dag til slutten av 2013 - IKKE OPPNÅDD!
 4. Få ca. 500 Facebook-fans pr. 31.12.13 - (NESTEN) OPPNÅDD!
 5. Få ca. 500 Twitter-følgere pr. 31.12.13 - IKKE OPPNÅDD!
 6. Legge ut 12 nye lotto-spill for «Last ned»-siden - DELVIS OPPNÅDD!
 7. Lage to nye pdf-filer med forslag til vår- og sommeraktiviteter for store og små – OPPNÅDD!
 8. Muligens lage flere audio eller evt. video på bloggen med nyttig informasjon for foreldre som en slags online-kurs…- OPPNÅDD!

Punkt for punkt… Om antall innlegg har jeg allerede skrevet. Totalt er det 86 innlegg her på bloggen (inkludert dette innlegget). Pr. 1. januar 2013 var det 66 innlegg, dvs. i løpet av 2013 har jeg skrevet KUN 20 innlegg!!! Med hånden på hjertet – det kunne ha vært bedre…

Punkt nummer 2 – ny bloggdesign… Oh..dette er en lang historie, og mye lærdom for meg :) Jeg fikk idé om å bytte bloggdesign allerede i slutten av 2012. Gjennom den russiske freelance-nettsiden kontaktet jeg med en superflink ukrainsk designer :) som lovet å gjøre jobben ferdig mot slutten av februar 2013. Jeg gledet meg virkelig! Men gleden ble kortvarig…

I januar fikk jeg tilsendt et forslag, som jeg avslo med en gang, og designeren lovet å jobbe med mitt prosjekt videre. Han ville vise siden i sin helhet og trengte derfor mer tid. Og så…startet det hele… Han forsvant i ukesvis og dukket opp igjen med masse unnskyldninger bare for å forsvinne igjen. Fra og med august har jeg ikke hørt noe fra ham…  :(

Punkt nummer 3 – antall besøkende er stort sett det samme som var i begynnelsen av 2013 – ca. 80-100 besøkende pr.dag, med unntak av 11.desember 2013 da Dagbladet publiserte en artikkel om DSB :) – akkurat den dagen hadde jeg nesten 300 besøkende på bloggen :)

Punkt nummer 4 – målet om ca. 500 Facebook-fans pr. 31.12.2013. Idag er 28.desember og jeg har 465 fans på detsmartebarnet.com sin facebook-side. Skal jeg regne dette som (nesten) oppnådd? :) Det er fortsatt noen dager igjen til 31.12. :) Om DU har glemt å gi meg din “LIKE”, kan du hjelpe meg å oppnå dette målet 100% NÅ! :)

Punkt 5 – målet om ca. 500 Twitter-følgere pr. 31.12.2013 er ikke oppnådd – pr. idag har jeg 260 følgere… kunne ha vært bedre selvfølgelig :) DU kan også starte å følge min Twitter-account NÅ! :)

Takk til alle som følger meg på FB og TW! 

Og takk til alle som har valgt å abonnere på å motta nye innlegg direkte til epostadresse!

Punkt 6 -  Jeg har ikke klart å legge ut 12 nye spill på LAST NED-siden, MEN jeg har i løpet av 2013 lagt ut ÅTTE nye spill (fra nr. 13 til nr. 20) – det kunne ha vært verre :) :) :)

Punkt 7 – Lage to nye pdf-filer med forslag til vår- og sommeraktiviteter for store og små – JA, dette er gjort! :)   Alle kan laste ned de fire PDF-filene:

 • 120 sider med sommeraktiviteter og andre kreative ideer for store og små
 • 50 sider med høstaktiviteter og andre kreative ideer for store og små
 • 50 sider med vinterdekorasjoner og andre kreative ideer for store og små
 • 50 sider med våraktiviteter og andre kreative ideer for store og små

For å få tak i dem, trenger du bare å skrive din FØRSTE kommentar her på bloggen (NB! Gjelder ikke FB-kommentarer) eller du kan fylle ut ditt navn og epostadresse i skjemaet i dette innlegget.

Punkt 8 – Lage video med nyttig informasjon for foreldre som en slags online-kurs. Tja…I 2013 har jeg prøvd for første gang i mitt liv med å gjennomføre mitt første vebinar :) Ikke døm meg for hardt! :) Du kan nå få tak i denne 30-minutter lange videoen som er laget for å inspirere alle foreldre,som er i tidsklemma, men som ønsker å finne tid for å gjøre noen lærerike aktiviteter sammen med barna.

Og nå om…

MINE PLANER FOR BLOGGEN for 2014

Kort sagt, er den store planen å gjøre ALT JEG KAN for å utvikle detsmartebarnet.com til en flott og informativ nettressurs for foreldre og barn! For å ikke føle mye skam i slutten av 2014 for alt jeg ikke får gjort, vil jeg ikke gå  i detalj nå :) Jeg kommer til å oppdatere planene mine etterhvert i løpet av 2014 – dere får vite alt senere :)

GOD JUL OG GODT NYTT ÅR TIL ALLE!

Vi snakkes!

DSBs MAMMA

P.P.S. Likte du innlegget ovenfor? Jeg anbefaler deg å abonnere på å motta nye innlegg direkte til din e-post for å ikke gå glipp av nye idéer, aktiviteter, lek og andre nyheter.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: