Min bestemors oppskrift på hjemmelaget «medisin», som styrker immunforsvaret og smaker godt og søt!

by on 02/20/2014

Hei, kjære lesere! Nå som vi er midt i influensa- og forkjølelsesesongen, har jeg endret skriveplanene mine icon smile Min bestemors oppskrift på hjemmelaget medisin, som styrker immunforsvaret og smaker godt og søt! , og tenker at noen kanskje kan dra nytte av den gamle oppskriften som jeg fikk fra min russiske bestemor icon smile Min bestemors oppskrift på hjemmelaget medisin, som styrker immunforsvaret og smaker godt og søt! Hver vinter lager jeg egen «medisin» for mine nærmeste icon smile Min bestemors oppskrift på hjemmelaget medisin, som styrker immunforsvaret og smaker godt og søt! «Medisinen» sies å være et fantastisk naturmiddel for å styrke immunforsvaret. I tillegg, kan den også fungere utmerket som lørdagsgodt for store og små icon smile Min bestemors oppskrift på hjemmelaget medisin, som styrker immunforsvaret og smaker godt og søt! styrke immunforsvar Min bestemors oppskrift på hjemmelaget medisin, som styrker immunforsvaret og smaker godt og søt!

HVORDAN STYRKE IMMUNFORSVARET

Jeg har et sykt barn og en syk mann icon smile Min bestemors oppskrift på hjemmelaget medisin, som styrker immunforsvaret og smaker godt og søt! hjemme i rommet ved siden av, så jeg kommer ikke til å bruke veldig mye tid på å skrive dette innlegget icon smile Min bestemors oppskrift på hjemmelaget medisin, som styrker immunforsvaret og smaker godt og søt!

OK…

Du vil trenge:

1 pose tørkede aprikoser

1-2 sitroner

150-200 gr valnøtter

Ca. 3-5 spiseskjeer honning

Her er oppskriften:

1. Skjær tørkede aprikoser i små terninger og legg dem i en bolle:Tørkede aprikoser Min bestemors oppskrift på hjemmelaget medisin, som styrker immunforsvaret og smaker godt og søt!

Aprikoser Min bestemors oppskrift på hjemmelaget medisin, som styrker immunforsvaret og smaker godt og søt!

Tørkede aprikoser gir deg masse A- og E-vitaminer, som begge styrker immunforsvaret. Dessuten er de rike på kalium, og derfor har en positiv innvirkning på blodtrykket og væskebalansen.

2. Skjær valnøttene i små biter. Bruk kniv, ikke blender! valnøtter Min bestemors oppskrift på hjemmelaget medisin, som styrker immunforsvaret og smaker godt og søt!

Ha dem opp i bollen sammen med aprikosene.

valnøtter i en bolle Min bestemors oppskrift på hjemmelaget medisin, som styrker immunforsvaret og smaker godt og søt!

Valnøttene inneholder også E-vitamin, som styrker immunforsvaret. Dessuten er valnøtter også rike på omega-3-fettsyrer, som beskytter hjertet. I tillegg, er de gunstige for kretsløpet da de inneholder store mengder kalium og magnesium. Valnøtter inneholder mye protein som metter godt.

3.  Vask sitronen godt, ta ut stenene og skjær den i små biter, inkludert skallet. Legg sitronen opp i samme bolle.sitronen Min bestemors oppskrift på hjemmelaget medisin, som styrker immunforsvaret og smaker godt og søt!

Sitroner inneholder som kjent mye C-vitamin!

4. Tilsett honning i bollen etter egen smak.honning Min bestemors oppskrift på hjemmelaget medisin, som styrker immunforsvaret og smaker godt og søt!

Honning har en lang tradisjon innen naturmedisin, men HUSK at man ikke bør gi honning til barn under 12 mnd.!!!

5. Om du vil kan du også tilsette rosiner icon smile Min bestemors oppskrift på hjemmelaget medisin, som styrker immunforsvaret og smaker godt og søt! Bland alt godt sammen! «Medisinen» er nå ferdig! hvrodan styrke immunforsvar Min bestemors oppskrift på hjemmelaget medisin, som styrker immunforsvaret og smaker godt og søt!

Anbefales å spise minst 2 spiseskjeer pr. dag, men gjerne mer icon smile Min bestemors oppskrift på hjemmelaget medisin, som styrker immunforsvaret og smaker godt og søt! dessert Min bestemors oppskrift på hjemmelaget medisin, som styrker immunforsvaret og smaker godt og søt!

Dette var alt pr.idag icon smile Min bestemors oppskrift på hjemmelaget medisin, som styrker immunforsvaret og smaker godt og søt! BRUKER DERE NOEN OPPSKRIFTER FOR Å STYRKE IMMUNFORSVARET? Del dem gjerne i kommentarfeltet til dette innlegget!

Sist men ikke minst … Kjære mammaer og pappaer, blogglesere og venner! Kunne dere avse noen få minutter og svare på mine spørsmål ? DINE tilbakemeldinger er kjempeviktige for meg, for mine fremtidige planer med denne bloggen, og jeg vil takke dere på forhånd for at du gir meg tilbakemelding!

Vi snakkes!

DSBs MAMMA

P.P.S. Likte du innlegget ovenfor? Jeg anbefaler deg å abonnere på å motta nye innlegg direkte til din e-post for å ikke gå glipp av nye idéer, aktiviteter, lek og andre nyheter.

Kommentarer fra Facebook:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: