Påskenøtter fra detsmartebarnet.com

by on 04/06/2012

God påske, alle sammen! Dette innlegget blir kort. Det heter at man skal slappe av i påsken :) Påskekrim, påsketurer, påskenøtter…JA! Jeg synes det er kjekt med en quiz i påsken, så her er en liten overraskelse jeg har forberedt til dere, mine kjære lesere! GOD PÅSKE, ALLE SAMMEN! ELLER PÅSKENØTTER FRA DETSMARTEBARNET.COM

Jeg har skrevet tidligere i mitt Nyttårsfortsetter 2012 at jeg setter meg som mål å bli mer teknisk :) , og skaffe meg nødvendige tekniske kunnskaper for å kunne gjøre min blogg mer spennende og interessant.  Tja…jeg jobber med saken :) Jeg er stolt av å fortelle at jeg har nylig lært å lage et kryssord på nettsiden – mine påskenøtter for dere :)

kryssord til påsken

Vent litt, ikke trykk noe sted! La meg først fortelle litt om dette kryssordet…

Dette kryssordet er litt spesielt. For dere, som har vært mine faste lesere og har lest de fleste av eller alle innleggene, vil det ta maks. 2-5 minutter å løse dette kryssordet. Alle svarene i dette kryssordet finner du nemlig i diverse innlegg i min blogg :)

NB! På bildet nedenfor markerer de svarte sirklene mellomrom mellom ordene, dvs. på disse linjene består svaret av 2-3 ord. Totalt er det kun ett svar bestående av 3 ord, og 2 svar bestående av 2 ord, ellers er det ett  svar=ett ord.

Din oppgave er å skrive KODEORD som består av 6 bokstaver – disse er markert på bildet med sifrene fra 1 til 6.  NB! Send dette kodeordet til meg gjennom kontaktsiden. M.a.o. i utgangspunktet trenger du ikke å løse hele kryssordet, det viktigste er å skrive kodeordet. Likevel antar jeg at du får vite mye nytt om såkalte “tidlig utvikling”, diverse “Early Learning”-metoder osv., dersom du ikke har vært på min nettside før (forutsatt at du er interessert i dette emnet :) )…

Tre av dere som sender kodeordet raskest (dvs. de tre første), får mini-gaver fra meg :) Jeg har tenkt lenge på hva en mini-gave kan være…og har bestemt meg for å gi midlertidig tilgang til våre personlige korte videoer som jeg filmet da vi lekte, leste, malte osv. med min datter. Å lese om f.eks. våre temauker er én ting, men Å KUNNE TITTE INNOM er noe helt annet :) , du får da se hvordan det hele foregår, får noen idéer av å se på videoen o.l.

1.plass – 1-dags tilgang til å kunne se 3 videoer

2.plass – 1-dags tilgang til å kunne se 2 videoer

3.plass – 1-dags tilgang til å kunne se 1 video


==>> LØS KRYSSORDET <<==

 

påskenøtter

==>> SEND KODEORD <<==

 

Det er alt pr.idag. Jeg håper virkelig at dere har likt mine påskenøtter :) , men skriv gjerne dine forslag, tanker, anmodninger, ønsker o.l. i kommentarer nedenfor :)

Til slutt vil jeg nevne at jeg jobber iherdig for å lage den russiske versjonen av bloggen. Det tar lengre tid enn jeg hadde regnet med. Og generelt, jeg gjør en del små justeringer på bloggen, mange av dem er ikke synlige. Har du forresten lagt merke til at detsmartebarnet.com er på Facebook, Google+ og Twitter? Vær så snill, trykk på “Liker”-knappen :) , det setter jeg stor pris på!

ALT TAR TID!!! Derfor har jeg ikke skrevet så mange nye innlegg i det siste. Dette kommer til å fortsette en stund, regner jeg med… Men vær så snill, titt innom – jeg er jo her! :)

Og helt til slutt, som vanlig: dersom du synes at mitt innlegg inneholder grammatiske feil, språklige uklarheter o.l., vær så snill og les min velkomsthilsen!

GOD PÅSKE!

 

 

DSBs MAMMA

P.P.S. Likte du innlegget ovenfor? Jeg anbefaler deg å abonnere på å motta nye innlegg direkte til din e-post for å ikke gå glipp av nye idéer, aktiviteter, lek og andre nyheter.

{ 2 comments… read them below or add one }

DSBs mamma April 7, 2012 at 20:23

Det første riktige kodeordet er nå mottatt! 2. og 3. plass er fortsatt ledige :)

Come on! Bli med og delta! :)

Reply

DSBs mamma April 15, 2012 at 22:17

Nå som denne lille konkurransen er avsluttet, kan jeg si at kodeordet er “EASTER”. Du kan lese om hvem er vinneren her.
Her er svarene til dette kryssordet:
Løsning 1.kryssord på detsmartebarnet.com

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: