Hvordan ha tid til barnet når man er i tidsklemma? Mitt første vebinar!

by on 04/07/2013

Hei, alle sammen! Det er en stund siden jeg skrev her på bloggen. Det har vært en forandring i mitt liv, jeg har nemlig byttet jobb icon smile Hvordan ha tid til barnet når man er i tidsklemma? Mitt første vebinar!   I tillegg jeg var opptatt med å forberede og lage mitt første GRATIS vebinar. Jeg tror emnet som jeg har valgt er aktuelt for de fleste småbarnsforeldre: HVORDAN HA TID TIL BARNET (BARNA) NÅR MAN ER I TIDSKLEMMA? LÆRERIKE AKTIVITETER – 10 PRAKTISKE TIPS!første vebinar Hvordan ha tid til barnet når man er i tidsklemma? Mitt første vebinar!

HVORDAN HA TID TIL BARNET NÅR MAN ER I TIDSKLEMMA? LÆRERIKE AKTIVITETER – 10 PRAKTISKE TIPS!

Jeg inviterer alle mammaer og pappaer og ellers alle som er interessert i å tilbringe tiden sammen med barnet/barna slik at barn får leke og lære noe viktig og nyttig icon smile Hvordan ha tid til barnet når man er i tidsklemma? Mitt første vebinar!

Hvordan organisere dagen for å få tid til barna i løpet av dagen? Tenk over om du leker med barnet/ leser for barnet o.l. regelmessig eller for det meste har ikke tid til det?

Mitt vebinar er for dem som:

  • er i tidsklemma og vil gjerne ha kvalitetstid med barnet/barna, men aldri rekker noen ting
  • gjør noen aktiviteter sammen med barna, men har da ikke tid til overs til andre ting
  • vil gjerne gjøre noe lærerikt regelmessig, men får det ikke til
  • føler at dere kunne ha gitt barnet mer oppmerksomhet/tid enn det dere gjør

På vebinaret blir det veldig lite teori icon smile Hvordan ha tid til barnet når man er i tidsklemma? Mitt første vebinar! KUN PRAKTISKE TIPS av min egen erfaring! Jeg har oppsummert 10 tips som jeg selv har prøvd ut og deler gjerne med dere icon smile Hvordan ha tid til barnet når man er i tidsklemma? Mitt første vebinar!

Det eneste at jeg må si fra med en gang at dette er mitt første vebinar! IKKE DØM MEG FOR HARDT icon smile Hvordan ha tid til barnet når man er i tidsklemma? Mitt første vebinar!   Jeg er litt nervøs og sjenert – tross alt norsk er ikke morsmålet mitt icon smile Hvordan ha tid til barnet når man er i tidsklemma? Mitt første vebinar!   Jeg vet at lyden kunne vært bedre – jeg må faktisk investere i en ny mikrofon (men dette er ikke første prioritet pr. idag icon smile Hvordan ha tid til barnet når man er i tidsklemma? Mitt første vebinar!

OK… Du må fylle ut navn og epostadresse for å få linken til dette vebinaret:

Dersom du lurer på hva du skal gjøre etter du har fylt ut skjemaet, er fremgangsmåten den samme som jeg beskrev i dette innlegget (se spesielt punkter 4 og 5!)

Skriv gjerne dine tilbakemeldinger, kommentarer, spørsmål o.l. her i kommentarfeltet til dette innlegget, det setter jeg stor pris på! Inviter gjerne dine venner og bekjente med små barn!

Håper at du finner mer tid til barnet/barna til tross for tidsklemma etter at du har tatt i bruk tips fra mitt vebinar! icon smile Hvordan ha tid til barnet når man er i tidsklemma? Mitt første vebinar!

Vi snakkes!

DSBs MAMMA

P.P.S. Likte du innlegget ovenfor? Jeg anbefaler deg å abonnere på å motta nye innlegg direkte til din e-post for å ikke gå glipp av nye idéer, aktiviteter, lek og andre nyheter.

Kommentarer fra Facebook:

{ 4 comments… read them below or add one }

Lena april 8, 2013, kl. 09:17

Hvordan blir det med oss som er anti facebookere? Vi har også tidsklemm ( og kanskje derfor ikke bruker Facebook :-) )

Svar

DSBs MAMMA april 8, 2013, kl. 23:07

Lena, jeg har valgt Facebook pga. «virus»-effekt – det er viktig for meg at bloggen utvikler seg, at det kommer flere besøkende :)   + at jeg har tatt i bruk en app for FB som er relativt enkelt i bruk :) Jeg vet at det finnes andre alternativer for vebinarer, som f.eks. online-live-vebinarer, men det er en krevende oppgave å samle folk på et bestemt tidspunkt, tidspunktet må nemlig passe for alle :)

Svar

DSBs MAMMA april 12, 2013, kl. 22:42

Lena, jeg har nå fjernet vebinaret fra Facebook :) Vebinaret er foreløpig ikke tilgjengelig, beklager dette sterkt, jeg kommer til å legge ut vebinaret i nærmeste fremtid.

Svar

DSBs MAMMA april 22, 2013, kl. 21:20

Lena, nå er vebinaret tilgjengelig for alle! :)

Svar

Leave a Comment

Previous post:

Next post: