Hvordan ha tid til barnet når man er i tidsklemma? Mitt første vebinar!

by on 04/07/2013

Hei, alle sammen! Det er en stund siden jeg skrev her på bloggen. Det har vært en forandring i mitt liv, jeg har nemlig byttet jobb :)   I tillegg jeg var opptatt med å forberede og lage mitt første GRATIS vebinar. Jeg tror emnet som jeg har valgt er aktuelt for de fleste småbarnsforeldre: HVORDAN HA TID TIL BARNET (BARNA) NÅR MAN ER I TIDSKLEMMA? LÆRERIKE AKTIVITETER – 10 PRAKTISKE TIPS!

HVORDAN HA TID TIL BARNET NÅR MAN ER I TIDSKLEMMA? LÆRERIKE AKTIVITETER – 10 PRAKTISKE TIPS!

Jeg inviterer alle mammaer og pappaer og ellers alle som er interessert i å tilbringe tiden sammen med barnet/barna slik at barn får leke og lære noe viktig og nyttig :)

Hvordan organisere dagen for å få tid til barna i løpet av dagen? Tenk over om du leker med barnet/ leser for barnet o.l. regelmessig eller for det meste har ikke tid til det?

Mitt vebinar er for dem som:

  • er i tidsklemma og vil gjerne ha kvalitetstid med barnet/barna, men aldri rekker noen ting
  • gjør noen aktiviteter sammen med barna, men har da ikke tid til overs til andre ting
  • vil gjerne gjøre noe lærerikt regelmessig, men får det ikke til
  • føler at dere kunne ha gitt barnet mer oppmerksomhet/tid enn det dere gjør

På vebinaret blir det veldig lite teori :) KUN PRAKTISKE TIPS av min egen erfaring! Jeg har oppsummert 10 tips som jeg selv har prøvd ut og deler gjerne med dere :)

Det eneste at jeg må si fra med en gang at dette er mitt første vebinar! IKKE DØM MEG FOR HARDT :)   Jeg er litt nervøs og sjenert – tross alt norsk er ikke morsmålet mitt :)   Jeg vet at lyden kunne vært bedre – jeg må faktisk investere i en ny mikrofon (men dette er ikke første prioritet pr. idag :)

OK… Du må fylle ut navn og epostadresse for å få linken til dette vebinaret:

Dersom du lurer på hva du skal gjøre etter du har fylt ut skjemaet, er fremgangsmåten den samme som jeg beskrev i dette innlegget (se spesielt punkter 4 og 5!)

Skriv gjerne dine tilbakemeldinger, kommentarer, spørsmål o.l. her i kommentarfeltet til dette innlegget, det setter jeg stor pris på! Inviter gjerne dine venner og bekjente med små barn!

Håper at du finner mer tid til barnet/barna til tross for tidsklemma etter at du har tatt i bruk tips fra mitt vebinar! :)

Vi snakkes!

DSBs MAMMA

P.P.S. Likte du innlegget ovenfor? Jeg anbefaler deg å abonnere på å motta nye innlegg direkte til din e-post for å ikke gå glipp av nye idéer, aktiviteter, lek og andre nyheter.

{ 4 comments… read them below or add one }

Lena April 8, 2013 at 09:17

Hvordan blir det med oss som er anti facebookere? Vi har også tidsklemm ( og kanskje derfor ikke bruker Facebook :-) )

Reply

DSBs MAMMA April 8, 2013 at 23:07

Lena, jeg har valgt Facebook pga. “virus”-effekt – det er viktig for meg at bloggen utvikler seg, at det kommer flere besøkende :)   + at jeg har tatt i bruk en app for FB som er relativt enkelt i bruk :) Jeg vet at det finnes andre alternativer for vebinarer, som f.eks. online-live-vebinarer, men det er en krevende oppgave å samle folk på et bestemt tidspunkt, tidspunktet må nemlig passe for alle :)

Reply

DSBs MAMMA April 12, 2013 at 22:42

Lena, jeg har nå fjernet vebinaret fra Facebook :) Vebinaret er foreløpig ikke tilgjengelig, beklager dette sterkt, jeg kommer til å legge ut vebinaret i nærmeste fremtid.

Reply

DSBs MAMMA April 22, 2013 at 21:20

Lena, nå er vebinaret tilgjengelig for alle! :)

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: